Taaltraining - Vertaalwerk

DenisdeFrance voor particulieren

Als docent Frans heb ik ruime ervaring in het verzorgen van trainingen Frans voor anderstaligen. Bovendien kan ik als native speaker u het best vertrouwd maken met de Franse taal zoals ook de Fransen het spreken en gebruiken. 

Ik geef zowel privélessen als groepslessen aan particulieren in Kampen, Zwolle, Nunspeet en omgeving. De taalcursussen worden op maat gemaakt en op alle taalniveausworden gegeven (A1, A2, B1, B2, C1 en C2 volgens het Europees Referentiekader voor Talen). Bij de lessen maak ik gebruik van studiemateriaal*, waarmee u de lessen thuis kunt voorbereiden.

In Kampen worden de groepslessen in het Wijkcentrum Reyersdam (website) gegeven. 

(voor groepslessen in Zwolle zie op de site van de Alliance française, in Nunspeet op de site van de Volsuniversiteit).


Privélessen (minimaal 10 lessen - maximaal 2 personen)

De lessen worden bij u thuis gegeven (reiskosten worden in rekening gebracht**)

Prijs per uur : € 45

Groepslessen in Kampen  

Binnenkort in Kampen : conversatielessen van 1,25 uur 

vanaf niveau B1 -Wijkcentrum Reijersdam (Reijersdijk 2)

(voor groepslessen in Zwolle zie op de site van de Alliance française, in Nunspeet op de site  van de Volsuniversiteit)Bovenstaande prijzen gelden bij vooruitbetaling van de pakketprijs. 

Over taaltrainingen voor particulieren hoeft DenisdeFrance geen BTW af te dragen. Er wordt u dus ook geen BTW in rekening gebracht.

*Alle tarieven zijn exclusief studiemateriaal (tenzij anders vermeld). 

** Reiskosten € 0.25 per kilometer (buiten Kampen - Overijssel - binnen een afstand van 5 km wordt geen reisvergoeding gevraagd)

Talentelefoon

DenisdeFrance is ook op Talentelefoon.nl voor privélessen. TalenTelefoon is een nieuw, innovatief medium voor het geven van taalcursussen. Wij bieden de mogelijkheid om uw cursus te volgen via een beeldbelplatform. Hiervoor dient u uw cursus te boeken via www.talentelefoon.nl. Meer informatie ? Ga op www.talentelefoon.nl