Taaltraining - Vertaalwerk

DenisdeFrance voor particulieren

Als docent Frans heb ik ruime ervaring in het verzorgen van trainingen Frans voor anderstaligen. Bovendien kan ik als native speaker u het best vertrouwd maken met de Franse taal zoals ook de Fransen die spreken en gebruiken. Naast deze ervaring heb ik ook een achtergrond in het bedrijfsleven en de reclamewereld in Frankrijk. 

De taalcursussen en taaltrainingen worden verzorgd voor bedrijven (in-company trainingen), en gegeven aan particulieren in Kampen, Zwolle, Nunspeet en omgeving. De taalcursussen en –trainingen worden op maat gemaakt/verzorgd. Ik pas het niveau, het tempo en de onderwerpen aan uw leerwensen en werksituatie aan. De cursussen worden gegeven op alle taalniveaus (A1, A2, B1, B2, C1 en C2 volgens het Europees Referentiekader voor Talen). Bij de lessen maak ik gebruik van studiemateriaal* waarmee u de lessen thuis kunt voorbereiden. De lessen duren minimaal 1 uur. 

In Kampen worden de groepslessen in het Wijkcentrum Reyersdam. Zie deze pagina.

Voor groepslessen in Zwolle zie op de site van de Alliance française, in Nunspeet op de site van de Volsuniversiteit.


Privélessen (minimaal 10 lessen - maximaal 2 personen)

De lessen worden bij u thuis gegeven (reiskosten worden in rekening gebracht**)

Prijs per uur : € 45

Bovenstaande prijzen gelden bij vooruitbetaling van de pakketprijs. 

Over taaltrainingen voor particulieren hoeft DenisdeFrance geen BTW af te dragen. Er wordt u dus ook geen BTW in rekening gebracht.

*Alle tarieven zijn exclusief studiemateriaal (tenzij anders vermeld). 

** Reiskosten € 0.25 per kilometer (buiten Kampen - Overijssel - binnen een afstand van 5 km wordt geen reisvergoeding gevraagd)